top of page

Jumping® Meeting Korea (Eng/Cz)

Jumping to celebrate the 4th anniversary!

The Jumping Fitness Korea team just celebrated its 4th anniversary and it was my great pleasure to witness it. To celebrate the anniversary accordingly they prepared a Big party with almost 100 people who arrived for the same cause to a Daebu island located about 1 hour from the international Incheon airport.

The party was (to my surprise) held outside and thanks God the weather with with us. The Autumn had been showing leafs of all colors already, so a bet on weather was like an all-in in poker. And it worked out! J Okay, a few more degrees would have been nice, but one extra layer fixed it all! Plus, the BBQ after along with some beer was a pretty good patch! :D For the record, the most popular Korean beer is Cass and it is damn well drinkable :P

It was an honor to teach one whole Master Class, so I took a third of the 3 hours long event. And because instructors requested an extra recording afterwards, it was my pleasure to do it! Watch the video below J We all received very nice sweatshirts as a memory, so the video looked even better!

I already mentioned that after sweating was eating and drinking J I have to admit how there was a never-ending amount of beer and meat! So we celebrated, drank, cut a cake and simply had a lot of fun!

A part of participants left home already on Saturday night (no DUIs :P) and a few of us slept on site (including me). Sunday itself was very relaxing. Me, Hai, Seongil and their daughter Holi finished the day with a trip to Incehon’s Chinatown before my return flight.

Hai and Seongil, thank you very much for the whole weekend! <3 And I hope to celebrate many more anniversaries with you!

Párty na oslavu 4. výročí Jumping Korea!

Tým Jumping Fitness Korea nedávno oslavil 4. výročí své úspěšné existence a bylo mi velkou ctí býti součástí. Pro tuto událost byla připravena na sobotu Big Party, která včetně realizačního týmu čítala téměř 100 lidí, kteří se sjeli na ostrov Daebu – cca 1 hodinu od hlavního mezinárodního letiště Incheon.

Party se (k mému počátečnímu překvapení :D) konala venku a naštěstí počasí big party přálo. Vzhledem k tomu, že podzim listí již hraje všemi barvami a podzim je v plném proudu, sázka na počasí odpovídala all-inu v pokeru. A vyšlo to! Pravda, mohlo být o pár stupňů více, ale není nic, co by vrstva navíc nespravila! A hlavně to také spravilo následné BBQ a značné množství piva :D Nejpopulárnějším korejským pivem je Cass a nechá se poměrně slušně pít.

Mně bylo ctí odcvičit jednu kompletní Master Class, takže z celkových 3 hodin jsem si ukousl jednu třetinu. Na žádost instruktorů jsme pak ještě v rychlovce zmákli společné video, na které mrkněte níže výše :) Všichni jsme nafasovali mikiny jako památku, což se pro efekt videa skvěle hodilo!

Už jsem zmínil, že po pocení následovalo grilování a „chlastání“ :D Musím vyzdvihnout nepodceněnou zásobu piva a masa :-D Oslavili jsme, popili, pojedli, dort zakrojili a měli se fajn :)

Část z účastníků se rozjela do svých domovin už večer (nikdo z řidičů opravdu nepil :P) a pár šťastlivců přespalo na místě konání (včetně mě). Neděle se nesla v duchu zaslouženého relaxu završeným návštěvou čtvrtě Chinatown v Incheonu.

Hai a Seongile, díky moc za celý víkend! <3 A mnoho dalších povedených výročních oslav!

You Might Also Like:
bottom of page