top of page

Jump Jump! New video and about recording with fellow instructors! (Eng/Cz)


It's been a little over a year already since I started recording videos with fellow instructors on my Jumping journeys, which we share with the world. I am so happy with the influence it has on the community. I felt super honored recently with a community project from Singapore instructors who used my Sugarfree video made with a fellow Master Trainer Jakub Mařík :)

I recommend to watch this great piece of art here:

With this post I am also releasing a new video created after a Basic training in the past with a team from Jumping Fitness Korea. You can watch it below :)) And of course, more videos are coming in future. I also have some other Jumping ideas in my head :-D Because we believe in what we do and we love Jumping® Fitness <3

The song name is Jump Jump - Original Mix and besides my Spotify Jumping Fitness Master Playlist it can be found also under this link:

https://www.youtube.com/watch?v=v3zaUpZY4NM

If you want to know first about my videos, hit Subscribe on my YouTube channel :P

Už o něco déle než jeden rok natáčím na cestách za Jumpingem s instruktory skupinová videa, které následně sdílíme se světem. Neskutečně mě těší vliv, jak tyto videa působí na celou komunitu. Neskutečnou radost mi nedávno udělali instruktoři se Singapuru, kteří si vzali do parády Sugarfree od T-Ary, kde mi byl parťákem při natáčení Master Trenér Kuba Mařík :)

Doporučuji se na tento moc povedený kousek podívat!

S tímto příspěvkem zároveň pouštím do světa nové video, které jsme dali dohromady na jednom z dřívějších školení pro Jumping Fitness Korea! Podívat se něj můžete výše :) A samozřejmě se můžete těšit na více a více videí. Plus se mi v hlavě rodí i další jumpingové nápady :-D Protože milujeme to, co děláme a milujeme Jumping® Fitness <3

Song se jmenuje Jump Jump - Original mix a kromě mého Spotify Jumping Fitness Master playlistu ho najdete i pod tímto odkazem:

https://www.youtube.com/watch?v=v3zaUpZY4NM

A pokud chcete vědět o nových videích jako první, bude to chtít Subscribe na YouTube :P

You Might Also Like:
bottom of page