top of page

Jump with me - Introducing Viewsync mixtapes! (Eng/Cze)


For a long time I was looking for some possibility how to use copyrighted music along with my videos without copyright strikes. Finally I found a way how you to play 2 different Youtube videos at once! This magic is called Viewsync and I can set multiple videos to play at once under one link! It requires a few extra steps, but you will be rewarded with longer sessions of my videos without a break :-D

I call these pieces "Mixtapes" and will create ~20 mins long compilations from my already uploaded videos. So they are set in a correct order and if you use my videos for exercising, this should work well for you! Hit me up if you need any help! Shoot me a direct message on my instagram @jakub_jumpingfitness and I will guide you step by step!

Mixtape Vol. 1!

Music Lineup!

Despacito

Andas En Mi Cabeza

Subeme La Radio

There's Nothing Holding Me Back

B*tch Better Have My Money

Mi Gente

___________________

Hrozně hrozně dlouho jsem se snažil najít nějaký způsob, jak využívat muziku s vlastnickými právy velkých nahrávacích společnistí se svými videi, aniž by mi hrozily zásahy ze strany producentů. Konečně jsem ale našel způsob, jak synchronizovat 2 různá YouTube videa a sdílet je jednoduše pomocí odkazu. Tendle zázrak se jmenuje Viewsync a dokáže synchronizovat i více než 2 Youtube videí naráz. Vyžaduje to pár kroků navíc, ale pak to funguje perfektně :)) Za odměnu budete odměněni delšími videi s mojí maličkostí bez pauz, nutnosi vybírat, přeskakovat, a tak dále :))

Tyto delší kompilace nazývám jako "Mixtapes" a plánuji vytvářet cca 20ti minutové úseky z již nahraných videí. Budou tedy v pořadí, které dává smysl pro delší úsek cvičení a snad vám bude vyhovovat :) Pokud si nebudete vědět radi, určitě mi napište! Ideálně pomocí soukromé zprávy na můj Instagram @jakub_jumpingfitness a já vás provedu krok za krokem.

Mixtape Vol. 1!

Music Lineup!

Despacito

Andas En Mi Cabeza

Subeme La Radio

There's Nothing Holding Me Back

B*tch Better Have My Money

Mi Gente

You Might Also Like:
bottom of page